SON DAKİKA

Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası sona erdi

Türkiye Kürek Federasyonunca Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası tamamlandı.
Güncelleme: 31 Ağustos 2022, Çarşamba - 11:56
20 kulüpten 500 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada, sporcular bin ila 2 bin metre boyunca kürek çekerek mücadele etti.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, burada yaptığı açıklamada, derece elde eden sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi.

Etkinliğin muhteşem geçtiğini kaydeden Vali Çuhadar, "Ben katılım sağlayan bütün takımlarımıza teşekkür ederim. Ben bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu organizasyonun Gölbaşı ilçesinde gelenekselleşeceğine olan inancım ile seneye buluşmak üzere." dedi.
Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk ise yarışmanın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını dile getirdi.

Ertürk, "Bütün emek sporcularımızın. Ben katılım sağlayan emeği geçen bütün sporcularımı kutluyor, başarılarının devamlarını diliyorum. Buradaki şartlarımız mükemmeldi. Su ve hava şartlarına diyecek yok. Bizlere sağlanan imkanlar dolayısı ile emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yarışmada dereceye giren sporcu ve takımlara ödülleri, Vali Çuhadar ve başkan Ertürk ile diğer ilgililer tarafından verildi.

Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası’nda, kadınlar ve erkeklerde Fenerbahçe şampiyon oldu.

Final yarışlarının ardından alınan sonuçlar şöyle:
Genç kadınlar: 1. Fenerbahçe, 2. Galatasaray, 3. Sakarya Kürek ve Kano
 
Genç erkekler: 1. Fenerbahçe, 2. Galatasaray, 3. Anadoluhisarı Kürek
 
Yıldız kadınlar: 1. Fenerbahçe, 2. Sakarya Büyükşehir Belediye, 3. Galatasaray
 
Yıldız erkekler: 1. Hereke Nuh Çimento, 2. Fenerbahçe, 3. Galatasaray
 
Küçük kadınlar: 1. Fenerbahçe, 2. Galatasaray, 3. Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları
 
Küçük erkekler: 1. Fenerbahçe, 2. Galatasaray, 3. Sakarya Kürek ve Kano
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler